Κάντε κράτηση  

Slider

  • Casa Cicale
    Η τελειότητα μίας φωτογραφικής ανάμνησης !
  • Casa Cicale
    Η θέα μας την ημέρα !
  • Casa Cicale
    Ο χώρος του cafe - bar μας !
  • Casa Cicale
    Ο κήπος μας !
  • Casa Cicale
    Ένας μικρός καταρράκτης δροσιάς !
  • Casa Cicale
    Η είσοδος μας !

Casa Cicale

Το στολίδι της Αργολίδος

Το Casa Cicale βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Αιμιλιανού, κοντά στη μαγευτική παραλία "Τα Λιμανάκια" στο κοσμοπολίτικο Πόρτο Χέλι! Η ξεχωριστή τοποθεσία σε συνδυασμό με την επιμελημένη αισθητική των εγκαταστάσεων του καταλύματος και τις παροχές του, αποτελούν τους λόγους επιλογής του από τους ταξιδιώτες.

Η εύκολη πρόσβαση στη θάλασσα καθώς και η ιδανική του τοποθεσία είναι ένα συγκριτικό πλεονέκτημα για τους διαμένοντες, αφού μπορούν οποιαδήποτε στιγμή σε μικρή απόσταση να βρούνε επιλογές μικρών εξορμήσεων και διασκέδασης.

Τα δωμάτια φωτεινά και γεμάτα χρώματα χαρακτηρίζουν το Casa Cicale ενώ ιδανικό καταφύγιο όλες τις ώρες αποτελεί το εντυπωσιακό με θέα τη θάλασσα Cafe Bar στο χώρο μας όπου σερβίρεται και το πρωινό των επισκεπτών.

Σε μικρή απόσταση από το κατάλυμα βρίσκεται η διάσημη παραλία του Άγιου Αιμιλιανού, μία περιοχή όπου δεσπόζουν βίλες εφοπλιστών σε μία καταπράσινη μοναδική οπτασία ενός πραγματικά σπάνιου τοπίου!

Η διεύθυνση του καταλύματος και το προσωπικό είναι έτοιμοι να σας χαρίσουν τις καλύτερες εντυπώσεις κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στο Πόρτο Χέλι. 

 

Guest book

Your feedback means the world to us.

One of our best holidays in Greece ! The environment is such unique and beautiful and we have nice memories with our children! Really appreciate Mrs Romina for his services and we will come back soon!

Babis - Sevasti
(10/6/2005)