Κάντε κράτηση  

Διαμονή

To CASA CICALE αποτελεί ένα συγκρότημα, δίχωρων οικογενειακών διαμερισμάτων και studios δίπλα στην παραλία Άγιος Αιμιλιανός στο Πόρτο Χέλι.

Ανεπτυγμένο σε ένα ανυψωμένο επίπεδο εξασφαλίζει εξαιρετική θέα προς την θάλασσα και το υπέροχο νησί των σπετσών για όλoυς τους χώρους. Βρίσκεται στα 500μ. από την πεντακάθαρη παραλία "Λιμανάκια", αλλά σε πολύ κοντινές αποστάσεις βρίσκονται και πολλές άλλες παραλίες όπως του Αγίου Αιμιλιανού, το Κουνούπι, τη Χινίτσα και άλλες.

Απέχει από το Πόρτο Χέλι 4,5 χιλ. και 1,5 χιλ. από το λιμανάκι της Κόστας απ΄όπου φεύγει το καραβάκι για το νησί των Σπετσών. Η διαδρομή Κόστα - Σπέτσες είναι  πέντε έως δέκα λεπτά.

Η σύνθεση των δωματίων είναι:
  • 4 δίχωρα διαμερίσματα επιφάνειας 35 τ.μ. το κάθε ένα, χωρητικότητας έως 4 άτομα, με διπλό κρεβάτι, 2 μονά κρεβάτια και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα.
  • 2 μεγάλα δίχωρα διαμερίσματα (superior) επιφάνειας 45 τ.μ. το κάθε ένα, χωρητικότητας έως 5 άτομα, με διπλό κρεβάτι, 2 μονά κρεβάτια, καναπέ που γίνεται κρεβάτι και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα.
  • 4 Studio, επιφάνειας 35 τ.μ. το κάθε ένα, χωρητικότητας έως 3 άτομα, με διπλό κρεβάτι και 1 μονό κρεβάτι.

Το Casa Cicale διαθέτει μεγάλο περιβάλλοντα χώρο, με χώρο πρωινού και cafe-bar σε υπέροχη εξωτερική βεράντα με θέα τις Σπέτσες, χώρο barbeque, παιδική χαρά, πινκ-πονκ και πολλά εξωτερικά καθιστικά. Ο χώρος είναι απόλυτα ασφαλής για τα παιδιά και ιδανικός για ξεκούραση και χαλάρωση.

Λόγω των έκτακτων μέτρων καθαρισμού και απολύμανσης που προβλέπονται από το υγειονομικό πρωτόκολλο των τουριστικών καταλυμάτων (Ν. 4688/2020) για την πανδημία του κορωνοιού, το check-in και check-out θα μεταβληθεί για τη φετινή σεζόν ως εξής:

Το check in στα δωμάτια ξεκινά μετά τις 15:00.

Το check out θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 11:00

Σε περίπτωση που υπάρχει η ανάγκη φύλαξης αποσκευών, αυτές μπορούν να φυλαχθούν στη Reception (πάντα κατόπιν συνεννοησης).

Παρακάτω υπάρχει αναλυτική περιγραφή για κάθε διαμέρισμα και studio.